Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Oxelösund, Fasanvägen, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Oxelösund, Fasanvägen, Katrineholm, Södermanlands län

06.55 polisen har från midnatt hanterat ett 60-tal ärenden, huvuddelen utan några brottsmisstankar. Ingen person har gripits, 13 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och åtta har fått följa med för provtagning.

02.02 väktare meddelar till polisen att ett inbrott har upptäckts i en barack som tillhör en skola på Oxelögatan i Oxelösund. Någon har tagit sig in i baracken men det är oklart om något har stulits inne i baracken. Det finns ingen misstänkt.

06.24 SOS-larm till polisen om brand i bostad på Fasanvägen i Katrineholm. Rökfylld källare och strömavbrott. Polisen åkte inte till platsen, räddningstjänsten meddelade att det rörde sig om ett tekniskt fel på ett elektriskt element.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra