Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Flen, Gredbergsgatan, Tumbo Kyrka, Eskilstuna Kommun, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och nio personer har frihetsberövats på grund av berusning av alkohol eller narkotika.

22.48 Polisen fick samtal om att någon i en lastbil hade slängt ut möbler i diket längs länsväg 679, väster om Flen. Det skulle handla om sängar, bord och stolar. Lastbilen var hyrd och polisen kunde hitta två män i 20-årsåldern som blev misstänkta för detta. Polisen upprättade en anmälan om nedskräpning.

22.57 En polispatrull stoppade en bilist på Gredbergsgatan i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning.

00.39 Det kom larm om en singelolycka vid Tumbo kyrka, Eskilstuna kommun. En bilist hade kört av vägen och hamnat i diket. Räddningstjänsten fick klippa upp bilen för att få ut föraren. Det var en man i 40-årsåldern. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Mannen verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för grovt rattfylleri under påverkan av både alkohol och narkotika, samt grov vårdslöshet i trafik. Han fick sitt körkort omhändertaget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra