Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Skiftinge Centrum, Eskilstuna, Trosa, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Skiftinge Centrum, Eskilstuna, Trosa, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat drygt 50 ärenden mellan kl 22 och 06. Två har gripits, se notis nedan, och tre har omhändertagits på grund av fylleri.

23.29 Polis fick syn på en misstänkt man i Skiftinge centrum i Eskilstuna. Mannen hade ett par timmar tidigare under kvällen nästan ha kört på en polis efter att man hade försökt stoppa honom för kontroll. När mannen anträffades så greps han, misstänkt för försök till grov misshandel, grov vårdslöshet i trafik, narkotikabrott och ej iakttagit polismans tecken.

02.03 Det kom larm om bråk och misshandel på torget i Trosa. En man i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet. En jämnårig man anträffades i närheten och greps. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot och narkotikabrott.

Utöver ärendena ovan har polisen hanterat ett flertal viltolyckor.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra