Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Nyköpings Kommun, Domaregatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Nyköpings Kommun, Domaregatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, två personer har frihetsberövats på grund av rattfylleri samt psykisk ohälsa.

03.20 Polis och ambulans larmades till Bålsjöbadet, Nyköpings kommun. Två killar i tonåren hade bråkat. Polis kom dit och en av dem greps, misstänkt för grov misshandel. Den andra fördes till sjukhus med ambulans. Det ska ha funnits många vittnen. Polisen körde hem en del av ungdomarna till sina föräldrar.

03.19 Det kom larm om brand i ett soprum på Domaregatan i Eskilstuna. Samtidigt brann en moped vid Lagersbergsskolan. Polisen misstänker att bränderna var anlagda och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

Utöver detta har polisen utfört en mängd kontroller, på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar. Polisen har också hanterat ärenden med psykisk ohälsa, viltolyckor, m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra