Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Eskilstuna Kommun, Assessorsgatan, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövanden har gjorts överhuvudtaget. Ett axplock av nattens händelser:

22.01 Polisen fick samtal om att det var bråk vid en badplats vid Borsöknasjön. Eskilstuna kommun. En man i 20-årsåldern kördes av en anhörig till sjukhus. Han ska ha blivit slagen i ansiktet med ett tillhygge. När polis kom till badplatsen visade sig ännu en man i samma ålder ha blivit misshandlad. Den mannen ska inte ha behövt föras till sjukhus. Polisen tog uppgifter för en anmälan och en motanmälan om misshandel. Ingen greps.

01.01 Polis stoppade en man på moped på Assessorsgatan, Eskilstuna. Föraren stannade först inte på polisens uppmaning. Mopeden visade sig vara anmäld stulen. Det visade sig vara en pojke i 15-årsåldern som körde. Polis tog uppgifter för en anmälan och kontaktade anhöriga samt underrättar socialtjänsten om det inträffade. Han är misstänkt för vårdslöshet i trafik, olovlig körning, olovligt brukande, ej stannat på polismans tecken, och dessutom hade han inte hjälm.

Mest läst av andra