Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Sköldinge, Katrineholms Kommun, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Sköldinge, Katrineholms Kommun, Nyköping, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat närmare 100 ärenden mellan kl 22 och 06. Två har gripits (se notiser nedan) och tio personer har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan eller rattfylleri. Polisen har åkt på flera larm om bråk, misshandel, skadegörelse, etc, där ingen ska ha blivit allvarligt skadad. Dessutom har polisen genomfört en mängd kontroller på eget initiativ eller på larm från allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar.

02.06 Polis larmades till Sköldinge, Katrineholms kommun. En kvinna hade olovligen tagit sig in på ett boende. Vid omhändertagande satte sig kvinnan till kraftigt motvärn och fortsatte vara stökig i polisbilen, varpå hon blev gripen. Kvinnan, som är i 45-årsåldern, är misstänkt för olaga intrång, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman och ofredande.

02.27 En man i 20-årsåldern skulle omhändertas för fylleri i centrala Nyköping. I samband med ingripandet ska mannen ha gjort kraftigt motstånd och hotat tre poliser. Han blev gripen, misstänkt för tre fall av hot mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd, samt narkotikabrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra