Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Klostergatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Klostergatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har frihetsberövats, på grund av misstanke om narkotikapåverkan. Personen fördes även till arresten för tillnyktring.

03.32 Väktare kontaktade polisen om att det hade skett ett inbrott i en bostad på Klostergatan i Eskilstuna. Polis kom dit för teknisk undersökning. Någon har krossat en ruta för att ta sig in. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. Polisen skriver en anmälan om stöld.

Natten har i allmänhet varit lugn, några grövre brott har inte sörmlandspolisen hanterat. Patrullerna har arbetat med trafikbrott, kontroller som inte ledde till brottsmisstankar, etc. Ledningscentralen har hanterat viltolyckor, som inte har fått några större konsekvenser förutom för djuret.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra