Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Östra Kyrkogatan, Eskilstuna, Gnesta, Djurgården, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Östra Kyrkogatan, Eskilstuna, Gnesta, Djurgården, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har omhändertagits på grund av fylleri.

23.06 Polisen fick samtal om eventuellt inbrott i en källare på Östra Kyrkogatan i Eskilstuna. Inringaren hade hört ljud. Polis kom dit, då fanns det ingen misstänkt kvar. Två källare visade sig ha drabbats av inbrott. Det är oklart vad som eventuellt har stulits.

04.27 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 57 vid Frustuna, Gnesta. En bilist hade kört av vägen och en bit in i skogen. Föraren, en man i 35-årsåldern, behövde inte föras till sjukhus och polisen misstänkte inget brott.

Utöver detta har polisen åkt på ärenden av rutinkaraktär. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Fotbollsmatchen mellan AFC Eskilstuna och Djurgården ska inte ha omgärdats av några större ordningsstörningar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra