Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Bettna, Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Bettna, Flen, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits och en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.43 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 52 i Bettna. Det visade sig vara en lastbilsförare som kört på en älg. Älgen dog på platsen och togs omhand av en jägare. Bilen, en lastbil fick skador i fronten men ingen person skadades. Lastbilen bärgades av tungbärgare.

04.10 polisen fick samtal från Flen om att en person skulle ha skadats. Polisen åkte till platsen och träffade på en person, en man i 25-årsåldern, som hade en sårskada i ena armen. Polisen utreder vad som ska ha hänt, än så länge råder det stora oklarheter men en person misstänks för grov misshandel. Den misstänkte anträffades av polisen och kunde gripas. Den gripne fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Polisen har genomfört utredningsåtgärder och hållit förhör under morgonen.

04.55 polisen fick samtal från en gård i Flen som nyligen blivit utsatt för stöld. Tjuvar ska ha varit på gården under natten och stulit en fyrhjuling och ett släp med en vattenskoter. Polisen åkte till området och spanade utan resultat. Polisen har också påbörjat en utredning om stöld och även genomfört en brottsplatsundersökning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra