Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Vrena, Torshälla, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Vrena, Torshälla, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvuddelen utan några brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.31 samtal till polisen om två EPA-traktorer som körde mycket för fort på riksväg 52 i Vrena. Polisen åkte till platsen och stoppade ett av fordonen. Polisen har påbörjat en utredning om olovlig körning och tagit EPA-traktorn i beslag för en teknisk undersökning. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma beroende på den tekniska undersökningen. Polisen skjutsade hem en 16-årig förare till bostaden.

04.15 polisen träffade på en kraftigt påverkad man i Torshälla. Mannen blev misstänkt för ringa narkotikabrott och när han skulle omhändertas satte han sig till motstånd mot poliserna. Mannen betvingades och fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och våldsamt motstånd. Mannen var så påverkad att han placerades i en tillnyktringscell för tillnyktring och han kommer att förhöras senare.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Mest läst av andra