Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Gymnastikgatan, Eskilstuna, Årbygatan, Östra Storgatan, Nyköping, Södermanlands län

06.27 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, sju har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.28 polisen fick samtal från en ordningsvakt som hade träffat på en man som verkade påverkad på Gymnastikgatan i Eskilstuna. När polisen visiterade mannen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika som togs i beslag för analys. Mannen misstänktes också ha använt narkotika varför han fick följa med för provtagning och förhör. Mannen är i 20-årsåldern.

01.56 larm till polisen om brand utomhus visade sig vara en bil som brann och eftersom branden misstänks vara anlagd har polisen påbörjat en utredning om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt. Händelsen inträffade på Årbygatan.

02.34 polisen träffade på en man utomhus på Östra Storgatan i Nyköping. Mannen, som är i 25-årsåldern, var kraftigt påverkad och fick därför följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra