Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Stålforsbron, Eskilstuna, Torshällavägen, Vagnhärad, Malmbyvägen, Södermanlands län

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.40 vid en rutinkontroll av en bilist på Stålforsbron i Eskilstuna uppstod misstanke om olovlig körning eftersom föraren, en man i 30-årsåldern saknade körkort.

01.13 vid en kontroll av en bilist på Torshällavägen visade det sig att föraren, en 16-årig pojke saknar körkort. Pojken blev misstänkt för olovlig körning, bilen parkerades av polisen och därefter skjutsades pojken hem till vårdnadshavare.

02.05 polisen fick uppgifter om att det var bråk i en bostad i Vagnhärad. Polisen åkte dit och det visade sig att det fanns misstankar om att en kvinna i 35-årsåldern kan ha blivit misshandlad. På platsen fanns en man som nu misstänks för misshandel och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen är i 40-årsåldern och han skjutsades till sjukhus på grund av sjukdomssymptom. Han fick kvarstanna för vård.

04.49 väktare åkte till Malmbyvägen efter ett inbrottslarm. Det visade sig vara ett fullbordat inbrott där någon misstänks ha stulit en motorsåg och en röjsåg. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott samt genomförde en brottsplatsundersökning.

Sex viltolyckor utan personskador har inträffat i länet under natten.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra