Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Västerleden, Eskilstuna, Östra Långgatan, Trosa, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Västerleden, Eskilstuna, Östra Långgatan, Trosa, Södermanlands län

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, flertalet utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.18 vid en rutinkontroll av en bilist på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Han blev också misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och genom innehav.

02.24 samtal till polisen om att några personer försökte ta sig in i en butik på Östra Långgatan i Trosa. De ska ha lämnat platsen utan att lyckas. Polisen har spanat efter gärningspersonerna men inte anträffat dem vilket innebär att de inledningsvis inte finns någon misstänkt. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra