Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Nyköping, Barva, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Nyköping, Barva, Södermanlands län

06.26 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men tre personer har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.25 vid en rutinkontroll av en bilist i centrala Nyköping uppstod misstankar om drograttfylleri. En man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri.

00.43 vid en rutinkontroll av en bilist på E20 Barva uppstod misstankar om rattfylleri. En man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri och drograttfylleri. Mannen hade ett körkort som omhändertogs av polisen för vidare befordran till Transportstyrelsen.

00.59 vid en rutinkontroll av en bilist i centrala Nyköping uppstod misstankar om ringa narkotikabrott. En man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra