Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Lästringe, Odlarvägen, Eskilstuna, Eddavägen, Kyrkogatan, Södermanlands län

05.00 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått fölkja med för provtagning på grund av misstanke om rattfylleri.

00.49 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 vid Lästringe uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren. En man i 45-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör och hans körkort omhändertogs av polisen.

01.14 vid en rutinkontroll av en bilist på Odlarvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri på föraren. En kvinna i 75-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.02 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Eddavägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som brann och polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

04.56 väktare kallade på polisen till en samlingslokal på Kyrkogatan i Eskilstuna. Någon misstänks ha tagit sig in i lokalen genom ett fönster men det finns inget som tyder på att något är stulet varför polisen har påbörjat en utredning om olaga intrång.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Detonation Explosion

Karlstad, Värmlands län

Samtal inkommer till polisens regionledningscentral kl. 23.39. Man har hört någon form av explosion....