Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Åkers Styckebruk, Strängnäs Kommun, Stallarholmen, Kjula, Eskilstuna Kommun, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Åkers Styckebruk, Strängnäs Kommun, Stallarholmen, Kjula, Eskilstuna Kommun, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat drygt ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

00.36 Det kom larm till polisen från väktare om att det hade varit inbrott i en skola i Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun. En ruta var trasig och det verkade ha stulits datorer. Polisen gjorde en första teknisk undersökning och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Värdet på det stulna är oklart.

01.48 Väktare kontaktade polisen om inbrott i en skola i Stallarholmen, Strängnäs. En dörr stod öppen när väktare kom dit. Någon misstänkt kunde inte hittas och det är oklart vad som kan vara stulet, men polisen tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.

03.17 Polisen fick samtal om att en skåpbil brann nära Kjula gamla flygplats, Eskilstuna kommun. Polis kom dit. Fordonet ska ha stått på platsen en tid. Polisen misstänker att branden var anlagd och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

I övrigt har polisen hanterat en del rattfylleriärenden, narkotikabrott, skadegörelse, etc.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra