Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Gumsbacken, Nyköping, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, 18 personer har omhändertagits på grund av berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, etc.

00.53 En polispatrull rapporterade till ledningscentralen att de blivit vittne till en trafikolycka på avfarten från E4 vid Gumsbacken, Nyköping i hög hastighet. En bilist hade kört av vägen och voltat flera gånger ut på en åker. En man i 25-årsåldern som körde fördes till sjukhus med ambulans, tillsynes allvarligt skadad. Polisen skrev en anmälan för att utreda orsaken till olyckan.

Utöver detta har polisen hanterat flera larm om bråk eller misshandel, men utan gripanden eller allvarliga skador. Dessutom har patrullerna utfört en mängd kontroller, på eget initiativ eller efter larm från allmänheten. Det har hanterats ärenden om stöld, trafikbrott, skadegörelse m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra