Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Tegnergatan, Katrineholm, Smäckbrogatan, Trosa, Eskilstuna, Södermanlands län

07.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. en har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.19 samtal kom till polisen om bråk på Tegnergatan i Katrineholm. När polisen kom till platsen anträffades fyra personer som alla misstänktes för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Det var fyra män i åldrarna 25--30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Polisen företog också en husrannsakan på en plats för att söka narkotika och misstänkt narkotika anträffades och togs i beslag.

01.30 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Smäckbrogatan i Trosa. Enligt larmet skulle en person ha blivit påkörd. En kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans men polisen misstänker inget brott.

02.52 samtal till polisen om misshandel i en bostad i en mindre ort utanför Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och träffade en kvinna i 50-årsåldern som misstänks ha misshandlat en man hon har en relation med. Mannen blev inte allvarligt skadad. Kvinnan är i skrivande stund fortfarande gripen med anledning av att hon måste nyktra till före förhör och eventuellt beslut om anhållande.

Förutom dessa ärenden har polisen hanterat ett fåtal mindre allvarliga misshandelsfall där ingen har frihetsberövats eller skadats allvarligt.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra