Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Skrinnarvägen, Eskilstuna, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Skrinnarvägen, Eskilstuna, Nyköping, Södermanlands län

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, ingen har omhändertagits men en ha tagits med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

02.27 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Skrinnarvägen i Eskilstuna. Visade sig vara en bil som brann med öppna lågor. Polisen har påbörjat en utredning om skadegöresle genom brand. Ägaren har inte gått att nå.

02.44 i samband med att en polispatrull skulle stoppa en bilist på riksväg 53 vid Idbäcken i Nyköping bytte föraren och passageraren plats i bilen medan bilen fortfarande var i rullning. När bilen väl hade stannat kontrollerade båda personernas nykterhet och det visade sig att de båda var kraftigt berusade. Båda två, en kvinna i 60-årsåldern och en man som ännu inte är identifierad, togs med för provtagning och förhör, misstänkta för grovt rattfylleri. Kvinnan placerades i en arrest för tillnyktring innan hon släpps medan mannen blev gripen i väntan på identifiering.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra