Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Överåsvägen, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Överåsvägen, Eskilstuna, Södermanlands län

07.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller tagits med för provtagning men tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00.48 112-larm till polisen om brand på Överåsvägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som brann och den blev helt utbränd. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

05.00 samtal till polisen om två personer som verkade aggressiva och som ringde på lägenhetsdörrar i ett trapphus i centrala Eskilstuna. De båda anträffades när de var på väg från platsen och eftersom de verkade kraftigt drogpåverkade fick de följa med polisen till provtagning och tillnyktring och senare förhör angående ringa narkotikabrott. De båda är kvinnor i 20-årsåldern.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra