Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Mariefred, Påljungshage, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Mariefred, Påljungshage, Nyköping, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

00.36 Polisen kontaktades av ett vaktbolag efter att inbrottslarmet hade gått på en restaurang i Mariefred. Polis kom dit, restaurangen var tom. Eventuellt har det stulits alkohol. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

01.18 Det kom larm om en trafikolycka där en bilist hade krockat med en älg på E4 vid Påljungshage i Nyköping. En passagerare i bilen, en pojke i 15-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Älgen dog. Bilen behövde bärgas.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ett ärende med en man som blev misstänkt för drograttfylleri i Nyköping, narkotikapåverkade personer, skadegörelse, etc. Polisen har också åkt på larm från allmänheten och gjort egeninitierade kontroller som inte ledde till brottsmisstankar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra