Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Strängnäs, Vagnhärad, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Strängnäs, Vagnhärad, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden hittills detta dygn. De två ärenden som sticker ut mest:

00.14 Ett vaktbolag kontaktade polisen om pågående stöld från en solcellspark i Härad, Strängnäs. Via övervakningskamera kunde man se flera personer röra sig på platsen. Polisen skickade flera patruller till området. Efter en stund fick en patrull syn på en bil som tjuvarna hade lämnat i. Bilen kördes i hög hastighet och kom undan. Kort efteråt fick en polispatrull syn på bilen, övergiven. Några misstänkta kunde inte hittas. Polisen skrev en anmälan om stöld och skadegörelse. Containrar på området var uppbrutna och fordon hade skador. Det är oklart vad som har stulits.

04.41 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist på E4 nära Vagnhärad. Två män satt i bilen. En kontroll i bilen gjorde att polisen misstänkte att de hade med sig stöldgods. Båda greps, misstänkta för stöld alternativt häleri. De är i 20- respektive 30-årsåldern.

Mest läst av andra