Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Munktellsgatan, Eskilstuna, Ortvägen, Nyköping, Nyfors, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Munktellsgatan, Eskilstuna, Ortvägen, Nyköping, Nyfors, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning.

00.31 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Munktellsgatan i Eskilstuna uppstod misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav samt brott mot knivlagen på en man i 30-årsåldern som var passagerare i bilen. Han fick följa med polisen för provtagning och förhör.

01.54 samtal till polisen om att en bil skulle brinna på Ortvägen i Nyköping. Branden släcktes och därefter kunde polisen påbörja en utredning om skadegöresle genom brand. Bilen fick begränsade skador och därmed kan en brottsplatsundersökning genomföras och ddärför har bilen tagits i beslag.

03.18 polisen åkte till stadsdelen Nyfors med anledning av en högljudd fest som störde omkringboende. Framkomna på platsen träffa polispatrullen på en man som verkade påverkad av droger. Det var en man i 20-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Mest läst av andra