Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Arnö, Nyköping, Strångsjö, Katrineholm, Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanaland har hanterat knappt ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

23.19 Det kom larm om pågående inbrott på ett företag i Arnö-området i Nyköping. Polis kom dit. Ingen misstänkt fanns kvar och det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen gjorde en brottsplatsundersökning och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.

01.35 Larm om singelolycka på riksväg 56 vid Strångsjö, Katrineholm. En lastbilschaufför hade kört in i mitträcket. Det var mycket halt väglag på sträckan. Flera andra lastbilar blev till en början ståendes utan att kunna komma vidare, men så småningom kom de loss i det hala väglaget. Ingen skadades i olyckan och polisen misstänker inget brott.

03.36 Polis kontaktades om pågående inbrott vid en byggarbetsplats i Torshälla, Eskilstuna. Polis och väktare åkte dit, men ingen person fanns kvar på platsen. Inget verkade vara stulet, men hänglåset till ett skåp hade brutits upp.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra