Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Vingåker, Hällby, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Vingåker, Hällby, Södermanlands län

06.03 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Inbgen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

00.17 en polispatrull träffade på en man i 25-årsåldern, utomhus i Vingåker. Misstanke uppstod om att mannen kunde vara drogpåverkad. Polisen genomförde en husrannsakan i en bostad intill platsen där mannen påträffats. Vid husrannsakan anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika, som togs i beslag. Polisen har nu påbörjat en utredning om ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. Mannen fick följa med för provtagning och förhör varefter han frigavs.

05.36 en polispatrull upptäckte att en trafikolycka precis nyligen hade inträffat på E20 vid Hällby. En bilist hade kört genom vajerräcket och ca 20 stolpar har skadats. Bärgare är beställd och på väg. Det är halt på olycksplatsen.

Uppdatering 10.55: det finns ingen brottsmisstanke i samband med olyckan.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra