Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Mälarvägen, Eskilstuna, Sköldinge, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland

Södermanland, Mälarvägen, Eskilstuna, Sköldinge, Katrineholm, Södermanlands län

06.08 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har frihetsberövats, det var en person som fick följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.59 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Mälarvägen i Eskilstuna blev en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör angående misstankar om flera brott. Drograttfylleri, ringa narkotikabrott och näringspenningtvättbrott. Den senare brottsmisstanken består i att han hade en större summa kontanter på sig när polisen ingrep mot honom och att misstänks ha medverkat till en åtgärd som kan anses vara vidtagen i penningtvättssyfte. Pengarna togs i beslag.

04.12 SOS-larm till polisen om röklukt i byggnad i Sköldinge, Katrineholm. Det var ingen brand och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra