Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Eskilstuna, Eskilsgatan, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Sex personer har frihetsberövats på grund av berusning och narkotikapåverkan. De två händelser som sticker ut från natten:

00.33 Polisen fick larm om att det var bråk inne på en krog i centrala Eskilstuna. Bråket hade fortsatt utanför. En fönsterruta ska ha gått sönder i samband med bråket. Polis kom dit. Tre män blev omhändertagna för tillnyktring, de är i 40-, 40-, och 45-årsåldern. Den äldre av dem blev misstänkt för ofredande och skadegörelse. Polisen pratade också med vittnen på platsen. Ingen ska ha skadats allvarligt i bråket, polisens presstjänst har ingen information om eventuellt ambulansbehov.

00.46 Ett vittne ringde polisen om en bilist som hade kört in i en stenmur och sedan kört rakt över vägen innan bilen stannade. En man klev ur bilen och ska ha gått vingligt från platsen. Detta var på Eskilsgatan i Eskilstuna. När polis kom dit fanns mannen inte kvar. Polisen skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Åsljunga.

Örkelljunga, Skåne län

Det brinner i en villa på Jägarevägen i Åsljunga. Alla personer uppges ha tagit sig ut ur huset men...

Rån Sundsvall, rån på butik.

Sundsvall, Västernorrlands län

Strax efter klockan 6 på måndag morgon inkommer larm om rån på en butik på Alnö. Enligt initiala u...