Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Fröslundavägen, Kungsgatan, Eskilstuna, Södermalm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Fröslundavägen, Kungsgatan, Eskilstuna, Södermalm, Södermanlands län

07.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. en har gripits för brott och endast en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00.47 polisen fick SOS-larm om brand utomhus på Fröslundavägen. Ärendet hanterades av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

02.40 polisen kallades till Kungsgatan i Eskilstuna med anledning av misshandel. Framme på platsen anträffades en blödande kvinna som ska ha blivit misshandlad, slagen i ansiktet. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och den drabbade kvinnan, som är i 30-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstänkt.

05.33 polisen kallades till stadsdelen Södermalm i Eskilstuna med anledning av misstanke om misshandel i en bostad. Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna i 40-årsåldern som ska ha blivit misshandlad av en man hon har en relation med. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och barnfridsbrott eftersom ett minderårigt barn misstänks ha varit närvarande vid misshandeln. Polisen träffade också på en man som kunde misstänkas för dessa brott och han greps och fördes till polisstationen för förhör.

Utöver dessa händelser har polisen hanterat ett mindre antal krogrelaterade bråk med berusade personer men inget av dessa har lett till allvarligare skador eller frihetsberövanden.

Det finns inga andra brott att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra