Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Nyköping, Bäckvägen, Strängnäs, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Nyköping, Bäckvägen, Strängnäs, Katrineholm, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat 68 ärenden från midnatt fram till klockan 07. 
Tolv personer har frihetsberövats med anledning av fylleri eller misstankar om rattfylleri och/eller narkotikapåverkan.

00.42 Polis larmades med anledning av en misshandel utomhus på en adress i centrala Nyköping. En person, en man i 20-årsåldern, hade blivit slagen i huvudet med ett tillhygge och fördes till sjukhus i ambulans. Snart visade det sig att ytterligare två personer, en man i 30-årsåldern och en man i 50-årsåldern, blivit misshandlade på samma sätt. Klockan 00.55 grips en person, en man i 30-årsåldern, misstänkt för två fall av misshandel. En förundersökning har inletts.

02.04 Polis larmades med anledning av att en person blivit rånad på kontanter, bankkort och en jacka av fyra personer på Bäckvägen i Strängnäs. Flera polispatruller åkte till platsen och ett intensivt arbete med att hitta de misstänkta påbörjades. Ingen person har gripits med anledning av rånet.

02.30 Polis larmades till en adress i centrala Katrineholm med anledning av ett bråk. En person, en man i 30-årsåldern, hade blivit rånad på sin telefon och misshandlad. Mannen fördes till sjukhus i ambulans och polisen har inga uppgifter om mannens skadeläge. Två personer frihetsberövades och togs med till polisstationen. En av dessa, en man i 20-årsåldern, togs med för tillnyktring. Den andre, en man i 40-årsåldern, fördes till polisstationen då han misstänks för rån och misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra