Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Gnesta, Nyköpingshus, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Gnesta, Nyköpingshus, Södermanlands län

06.35 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Södermanland. De flesta av dessa har varit kontroller som inte resulterat i några brottsmisstankar.

05.15 SOS-larm till polisen om att en brand ska ha uppstått vid järnvägsstationen i Gnesta. en inringare ska ha sett lågor. Det visade sig vara ett mindre däck som brunnit och det är nu släckt. Det är ännu inte beslutat om vilka åtgärder branden föranleder från polisens sida. 06.48 polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

06.10 en inringare kontaktade polisen om att någon/några har brutit sönder vattenledningar på en toalett i en stuga vid Nyköpingshus. Polisen kontaktade Nyköpings kommuns felanmälan eftersom vatten sprutade ut ur ledningarna. Det blir en anmälan och utredning om skadegörelse.

Inga andra grova brott eller allavarliga händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Polisen påminner om att temperaturen nu är omkring noll och att det kan finnas risk för halka. Läs mer om väglaget på Trafikverket.se

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra