Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Eskilstunavägen, Strängnäs, Gnesta, Stenbygatan, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Eskilstunavägen, Strängnäs, Gnesta, Stenbygatan, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat 32 ärenden mellan kl 22 och 06.

02.15 Väktare kontaktade polis om ett inbrott på ett företag på Eskilstunavägen i Strängnäs. Polisen kom dit och anträffade en bil med fyra personer i på platsen. Två personer greps. Det är oklart vad som sker med övriga två. De ska ha försökt stjäla koppartråd.

02.40 Polisen larmades om pågående inbrott i en butik i Gnesta. Två personer ska ha setts av vittnen när de krossade en ruta till butiken. Polis kom till platsen. Det är oklart om männen var inne i butiken och om de fick med sig något. Polisen har i nuläget ingen misstänkt.

22.51 En polispatrull stoppade en bilist på Stenbygatan i Eskilstuna. Mannen som körde, som är i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och togs med för provtagning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra