Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Sveavägen, Katrineholm, Torshälla, Odlarvägen, Eskilstuna, Viptorp, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Sveavägen, Katrineholm, Torshälla, Odlarvägen, Eskilstuna, Viptorp, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat 39 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits och fyra personer har frihetsberövats i ärenden om fylleri eller narkotikapåverkan.

00.42 En polispatrull stoppade en bilist på Sveavägen i Katrineholm. Föraren misstänktes för drograttfylleri och olovlig körning. Han är i 30-årsåldern.01.00 Polis larmades till en bostad i Torshälla. En man hade varit våldsam mot en närstående. Mannen, som är i 30-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Den drabbade var en kvinna i 60-årsåldern. Hon blev inte allvarligt skadad.

02.29 En väktare kontaktade polisen om ett inbrott på en byggarbetsplats på Odlarvägen i Eskilstuna. Någon ska ha kört in en lastmaskin in i en container för att komma åt innehållet. Sidan på containern var öppen och det ska ha stulits verktyg. Polisen har sökt med hund och andra patruller, men inte lyckats gripa någon. Mängden och värdet på det stulna är oklart.

05.01 En väktare ringde polisen om ett eventuellt drograttfylleri i Viptorp, Eskilstuna. Polis kom till platsen och en man blev misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Han är i 45-årsåldern. En kvinna i 40-årsåldern som var passagerare blev omhändertagen för fylleri och fick sova ruset av sig på polisstationen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra