Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Kyrkogatan, Eskilstuna, Trosa, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Kyrkogatan, Eskilstuna, Trosa, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat 75 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, men 11 personer har frihetsberövats på grund av fylleri eller misstanke om narkotikabrott.

01.14 Polis larmades till Kyrkogatan i Eskilstuna. Enligt ett vittne skulle det ha varit ett bråk mellan ungdomar där. När polis kom till platsen fanns inte någon misstänkt kvar, men en man i 20-årsåldern som skulle ha blivit misshandlad. Polisen tog uppgifter för en anmälan om misshandel och körde mannen till polisstationen för tillnyktring. Han var inte allvarligt skadad. Ingen är gripen i ärendet.

03.53 Det kom larm om att två bilar brann vid järnvägsstationen i Trosa. Ett vittne berättade att det brann med öppna lågor, och att ingen person hade setts i anslutning till branden. Polisen misstänker att branden inte har startat på naturligt sätt och har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra