Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Södermanland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Sundavägen, Oxelösund, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. En händelse kan nämnas:

22.24 Polisen larmades om en trafikolycka på Sundavägen i Oxelösund. En mopedist hade blivit påkörd av en bilist. En person hade sprungit från bilen efter olyckan och den andra hade kört iväg. Polis kom till platsen. Den påkörda är en kille i 15-årsåldern. Han var tillsynes lindrigt skadad och inte i behov av ambulans. Polisen sökte efter de som suttit i bilen, men utan framgång. En anmälan om smitning från trafikolycksplats upprättades. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

I övrigt har polisen hanterat bland annat andra trafikrelaterade ärenden, utfört kontroller på allmänhetens på eller på eget initiativ, som inte lett till brottsmisstankar etc.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra