Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Södermanland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Ekeby, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan.

01.00 Polisen larmades om att det verkade stjälas diesel från olika fordon på ett företag på ett inhägnat område. Inringaren hade sett detta på övervakningskamerabilder. Detta var grustaget vid Ekeby i Eskilstuna, på den del av området där en gymnasieskolan bedriver verksamhet. Polisen åkte dit med flera patruller, inklusive hund. Någon misstänkt kunde inte hittas initialt, men däremot dunkar med diesel och slangningsutrustning. I samband med att insatsen skulle avslutas av polisen kom två män gående på platsen.
En polispatrull stoppade dem. Männen luktade diesel och var smutsiga och kunde inte riktigt redogöra för vad de gjorde på platsen. De greps, misstänkta för stöld. Båda är i 20-årsåldern. Under natten anhölls båda efter beslut av åklagare.

Utöver detta har polisen hanterat psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, etc.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra