Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Södermanland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Lötvägen, Strängnäs, Nyköping, Behmbrogatan, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. Händelser i urval:

02.31 Polisen fick samtal om en misshandlad ung man. Detta var vid Lötvägen i Strängnäs. Mannen, som är i övre tonåren, ska på cykel ha mött ett större antal andra ungdomar. Minst en av dem ska då ha misshandlat mannen med flera slag mot huvudet, ej med något tillhygge. Ambulans tillkallades för att kontrollera den drabbade, men det är okänt för polisens presstjänst om han behövde föras till sjukhus eller ej. En anmälan om misshandel är upprättad.

03.40 Väktare ringe polisen om ett inbrott i Nyköping. En verksamhet på Behmbrogatan var drabbat. Någon hade brutit upp en dörr. Polis kom dit. Någon misstänkt kunde inte hittas. Det är oklart vad som kan vara stulet.
Polisen tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.
I övrigt har polisen bland annat hanterat rattfylleriärenden, skadegörelse, en mindre trafikolycka, etc.

---

I dag är min sista arbetsdag som presstalesperson för polisen och jag vill tacka alla journalister för givande samtal under de snart sex år som jag har haft den här rollen. Tack!

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra