Karta som visar ungefär var händelsen Stöld/inbrott: Inbrottstjuv tog sig in i villa, skrämdes bort av boende. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrottstjuv tog sig in i villa, skrämdes bort av boende.

Mårdstigen, Gnesta, Södermanlands län

06:10 Polisen larmades till en villa på Mårdstigen i Gnesta med anledning av ett inbrott i en villa. En av familjemedlemmarna (en vuxen person)  som var hemma upptäckte att en okänd man befann sig inne i villan. Han hade tagit sig in i villan genom ett fönster. När mannen märkte att han var upptäckt så sprang han ut. En annan familjemedlem kunde följa efter mannen och lyckades få tag på honom och höll fast honom. Mannen lyckades slita sig loss och sprang från platsen innan polis kom fram.

Det finns bilder på gärningspersonen men han är ännu inte identifierad. En utredning om stöld är påbörjad. Mannen lyckades stjäla en ryggsäck. Ingen person kom till fysisk skada i samband med händelsen.

Polisen är angelägen om att ta emot tips om iakttagelser från personer som sett eller hört något som kan sättas i samband med stölden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra