Stöld/inbrott Inbrott på byggarbetsplats i Nyköping.

Brandholmen, Fotbollsgatan, Nyköping, Södermanlands län

08.21 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts på en byggarbetsplats i Brandholmen, Nyköping. Polisen har påbörjat en utredning omstöld genom inbrott. Stölden ska ha inträffat från klockan 19 igår måndag fram till klockan 06.30 idag tisdag.

Någon har tagit sig in på den inhägnade byggarbetsplatsen och brutit upp två byggcontainrar av fyra. Det drabbade företaget kommer att inventera och skicka in en lista till polisen om vad som stulits. Anmälaren uppskattar dock att värdet på det stulna kan ligga på omkring 100 000:-

Polisens brottsplatsundersökare kommer under förmiddagen att genomföra en brottsplatsundersökning för att om möjligt säkra spår.

Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser om någon har sett misstänkta personer eller fordon i närheten av brottsplatsen, som ligger på Fotbollsgatan i Nyköping. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra