Karta som med röd fyrkant ramar in Djäknegatan, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott i villa.

Djäknegatan, Strängnäs, Södermanlands län

13:13 Polisen larmades till Djäknegatan i Strängnäs med anledning av inbrott i en villa. Boende hade varit borta mellan 12:45 och 13:05 och någon gång under den tiden har okänd gärningsperson tagit sig in i huset genom att krossa en fönsterruta. Smycken har stulits. I nuläget finns det ingen misstänkt eller uppskattat värde på det stulna. Polisen har knackat dörr i området och en brottsplatsundersökning har genomförts. En anmälan om stöld är upprättad.

Polisen är angelägen om att få in tips från personer som har uppgifter att lämna om inbrottet. Det kan röra sig om bilar eller personer som man inte känner igen och har uppträtt på ett iögonfallande sett. Tipsa polisen via telefon 114 14.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra