Karta som med röd fyrkant ramar in Trafikplats Marielund, Årby, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Olycka på E20 mellan trafikplats Marielund och Årby.

Trafikplats Marielund, Årby, Eskilstuna, Södermanlands län

09:44 Polisen larmades till E20 mellan trafikplats Marielund och Årby med anledning av en trafikolycka. En person ska ha blivit påkörd av en lastbil.

09:48 Polis är på plats.

09:57 Ambulans är på plats och arbetar med den påkörde personen, denne är vaken. I övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget.

09:59 Den påkörde personens identitet är inte fastställd i nuläget. Personen ska föras till sjukhus med ambulans inom kort.

10:25 Poliserna har lämnat platsen, trafiken ska flyta på som vanligt igen. En polispatrull ska till sjukhus för att försöka ta kontakt med den drabbade. Händelsen kommer att utredas av polis.

10:49 Polis har befunnit sig på sjukhuset. Personens identitet är inte fastställd ännu. Sjukvårdspersonal gör bedömningen att skadeläget är mycket allvarligt. Frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra