Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka: TYvå bilar i krock på länsväg 830 utanför Gnesta. Begränsad framkomlighet i trafiken. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka TYvå bilar i krock på länsväg 830 utanför Gnesta. Begränsad framkomlighet i trafiken.

Gnesta, Södermanlands län

10:32 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till länsväg 830. Strax väster om Gnesta hade två personbilar krockat. En bil hade kört ner i diket och en stod kvar på vägbanan.

11:15 Bärgare beställdes till båda bilarna. Polisen dirigerar trafiken på plats. Det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen. Det är än så länge okänt för polisen hur det ser ut med personskador.

12:07 Polisen lämnade olycksplatsen. En av bilarna är bärgade och den andra kommer att bärgas inom kort. Trafiken har släppts på igen. Två personer var inblandade och de fördes till sjukhus med ambulans. De hade inga synliga skador men var chockade. 

Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra