Karta som med röd fyrkant ramar in Melby, Stavsjö, Strömsfors, Norrköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera trafikolyckor på E4.

Melby, Stavsjö, Strömsfors, Norrköping, Södermanlands län

14.20 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4, norr om Melby, i norrgående riktning. Enligt de initiala uppgifterna är det en olycka mellan flera personbilar där ett fordon kört i diket, ett fordon blivit stående över vägen och ett tredje fordon kört in i en TMA-bil.
Trafiken flyter sakta, i ett körfält, förbi olyckplatsen. Bärgare har beställts. Det är mycket halt på platsen.

14.29 Nytt larm om en trafikolycka på E4. Olyckan har skett mellan Stavsjö och Strömsfors, i södergående riktning. Enligt larmet ska en lastbil stå rakt över vägen. Inga personslador har rapporterats.
14.54 Polis på plats. En lastbil står rakt över vägen och blockerar ett körfält i varje riktning, ett antal stolpar för vajerräcken är nerkörda. Trafiken flyter på, i ett körfält, förbi olycksplatsen i båda riktningarna. Bärgare har beställts.
16.03 Bärgare på plats tillsammans med tre TMA-bilar. Enligt en prognos kommer bärgningsarbetet att ta cirka 30 minuter. Cirka 200 meter av vajerräcket är nerkört och en entreprenör finns på plats för att åtgärda detta.
Polisen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Polis på olycksplatserna rapporterar om att det är mycket halt på E4.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra