Karta som med röd fyrkant ramar in Trafikplats Jönåker, Nyköpingsbro, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Man avled efter trafikolycka på E4:an.

Trafikplats Jönåker, Nyköpingsbro, Nyköping, Södermanlands län

På lördagseftermiddagen inträffade en singelolycka på E4:an väster om Nyköping mellan trafikplats Jönåker och rastplats Nyköpingsbro. SOS-larmet kom in 17:19 och olyckan hade då inträffat i norrgående riktning. I bilen färdades två personer. Under räddningsarbetet var det totalstopp i trafiken.

Både föraren och passageraren fördes med ambulans till sjukhus. Passageraren, en man i 30-årsåldern, konstaterades avliden på sjukhuset. Polisen har kunnat hålla förhör med föraren, en man i 20-årsåldern, men i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om eventuella personskador. Polispatrull har upprättat en anmälan om vållande till annans död samt vårdslöshet i trafik för att utreda händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra