Karta som med röd fyrkant ramar in Centralplan, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka i Nyköping.

Centralplan, Nyköping, Södermanlands län

06.40 SOS-larm kom till polisen om att en trafikolycka inträffat på Centralplan i Nyköping där två bilar ska ha krockat. En person uppges vara medvetslös.

06.45 polisen är framme på olycksplatsen.

09.00 polisen är nu klar med de initiala åtgärderna med anledning av trafikolyckan. En av bilförarna, en kvinna 25-årsåldern misstänks för att ha vållat trafikolyckan men brottsrubriceringen är ännu inte beslutad. Hon misstänks också för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Hon är också målsägande och misstänks nyligen ha drabbats av misshandel i relation.

En passagerare i samma bil, man i 30-årsåldern är gripen, misstänkt för misshandel i relation av kvinnan ovan. Han är också misstänkt för barnfridsbrott och ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Med i bilen fanns också ett minderårigt barn och polisen har kallat på socialtjänsten för barnets räkning.

Det finns för närvarande inte några tillgängliga uppgifter om personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra