Karta som med röd fyrkant ramar in Lästringe, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka på E4 Lästringe.

Lästringe, Nyköping, Södermanlands län

11.28 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 vid Lästringe. Enligt uppgifter till SOS ska två bilar ha krockat.

Polisen är på väg till olycksplatsen.

Olyckan ska ha inträffat i södergående körriktning.

11.40 polisen är framme på olycksplatsen. Alla är ute ur bilarna.

11.50 E4 i södergående körriktning är helt avstängd. Läs om trafikläget på Trafikverkets hemsida. Minst två personer förs till sjukhus med ambulans. Okänt skadeläge.

12.30 Fyra personer har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Trafiken släpptes på i ena körfältet vid ca kl 12.10.

12.40 Trafiken flyter nu i båda södergående körfälten, bilarna är bärgade och utryckningsfordonen har lämnat olycksplatsen.

13.49 Av det som hittills har gått att utreda verkar det preliminärt som att en bilist har fått akut fel på sin bil i samband med omkörning av en annan bil. När felet uppstod började bilen att ryka och föraren försökte då svänga in höger mot vägrenen och i samband med det kolliderade de båda bilarna. Den felaktiga bilen började sedan brinna efter att den stannat i vägrenen. Den omkörda bilisten fick sladd och voltade till följd av händelsen.

I den omkörande bilen färdades en person och i den omkörda bilen färdades tre personer. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

15:15 En utredning om olyckan kommer att påbörjats. Det kommer att utredas om någon kan misstänkas för brott i samband med olyckan. Polisen har inte fått någon uppdatering om skadeläget för de inblandade personerna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra