Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Trafikolycka Flertalet trafikolyckor i Södermanlands län under dagen. Polisen uppmanar trafikanter att sänka farten och öka avstånden.

Påljungshage, Nyköping, Gröndal, Eskilstuna, Barva, Stjärnholm, Södermanlands län

09.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Påljungshage Nyköping. En bilist som kört in i ett vägräcke vilket förorsakat mycket skräp på körbanan. 09.39 polisen är framme på platsen.

09.30 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E20 i östergående körriktning vid Gröndal Eskilstuna där en bilist ska ha kört av vägen. Ytterligare en trafikolycka på E20 Gröndal nära den första. Där fick en bilist böter för att ej ha hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

09.33 samtal till polisen om trafikolycka på E20 vid Barva där en bilist ska ha kört av vägen. Ingen ska vara skadad.

09.33 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 53 vid Stjärnholm där en bilist ska ha kört in i ett vägräcke. Tre personer i bilen. Ingen misstanke om brott och ingen personskada.

10.10 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Norrköpingsvägen / Vasavägen i Katrineholm där en bilist ska ha kört av vägen och voltat och blivit liggande i diket. Oklart skadeläge. Polisen är framme på plats 10.13.

10.10 samtal till polisen om trafikolycka på riksväg 55  där en bilist och plogbil ska ha krockat. Alla drabbade ska vara ute ur bilarna. Polisen är på väg.

11.19 SOS-larm om trafikolycka p riksväg 53 norr om trafikplats Stjärnholm. Polis och räddningstjänst på plats kunde inte hitta någon olycka.

11.25 samtal till polisen om trafikolycka på riksväg 53 vid Strandsberg. Polisen till pltsen men ingen var skadad. Bärgare på väg. Ingen misstanke om  brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra