Karta som med röd fyrkant ramar in Baggetorp, Katrineholm, Vingåker, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka på riksväg 52. // En person avliden. //

Baggetorp, Katrineholm, Vingåker, Södermanlands län

15.47 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 52, väster om Baggetorp mellan Vingåker och Katrineholm. Enligt larmet ska en bilist och en motorcyklist ha krockat.

16.02 polisen är framme på olycksplatsen.

16.19 riksväg 52 är avstängd i båda riktningarnna under räddningsarbetet, enligt Trafikverket. Läs mer om det på Trafikverkets hemsida.

16.27 polisen har påbörjat en utredning om vårdslöshet i trafik men ingen person är delgiven misstanke. Inledningsvis tyder det som framkommit på olycksplatsen att bilisten hade stannat inför en vänstersväng när han blev påkörd bakifrån av motorcyklisten. Motorcykeln har tagits i beslag för en teknisk undersökning.

Om det finns personer som har gjort iakttagelser i samband med, eller före olyckstillfället ombeds de vänligen att ta kontakt med polisen på 114 14.

20.32 motorcyklisten, en man i 50-årsåldern, skadades mycket allvarligt vid olyckan och har tyvärr avlidit av sina skador. Polisen har underrättat de närmaste anhöriga.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra