Karta som med röd fyrkant ramar in Bredäng, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Räddningstjänsten släckte en lägenhetsbrand i Bredäng.

Bredäng, Stockholm, Stockholms län

Polisen och ambulanspersonal är på plats och biträder räddningstjänsten.  Polisen som är på plats har talat om att branden är släckt samt att det inte har varit nödvändigt med någon evakuering. De personer som självmant lämnade flerbostadshuset har samlats ihop på ett och samma ställe.

Uppdatering klockan 03:43

Polisen kommer utreda branden i en förundersökning angående allmänfarlig vårdslöshet. Med anledning av den rök som har funnits i området genomförde personal vid polisens kontaktcenter en dörrknackning genom att ringa upp boende för att höra vad de hade hört eller sett.

På plats biträder polisen även sjukvårdspersonalen. Polisen som är på plats har talat om att sjukvårdspersonal har undersökt personer på plats och det har även förts personer till sjukhus. Personal från Stockholms stad, bostadsbolaget och restvärdesledare kommer titta på vad som behövs göras för de personer som har lämnat sina bostäder och inte kan komma tillbaka direkt när räddningstjänstens arbete är klart på plats.

Mest läst av andra