Karta som med röd fyrkant ramar in Folkungagatan, Götgatan, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Häleri Den man som cyklade förbi trafiksignalen när den markerade rött stoppades av polis på Folkungagatan. Han greps misstänkt för vapenbrott.

Folkungagatan, Götgatan, Stockholm, Stockholms län

I samband med kontrollen uppmärksammades att mannen var misstänkt för fler brott.


Han misstänkts för brott mot vapenlagen genom att han bar med sig patroner. De är tagna i beslag och ingår i utredningen angående brott mot vapenlagen.

Polisen tror att den cykeln han cyklade på är stulen. Cykeln är tagen i beslag och ingår i utredningen angående stöld alternativt häleri.

Han är även misstänkt för brott mot narkotikabrottslagen genom att bära med sig misstänkt narkotika. Den misstänkta narkotikan är tagen i beslag och ingår i utredningen angående brott mot narkotikalagen.

Den trafiksignal som han cyklade förbi var den i korsningen Götgatan/Folkungagatan. Efter förhör togs kontakt med åklagare som beslutade att han inte längre ska vara frihetsberövad. Misstankarna mot honom kvarstår.

Händelsen i media

Mest läst av andra