Karta som med röd fyrkant ramar in Hamnviken, Nynäshamn, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Ett vittne har observerat en motorbåt som har kört upp på en strand i Hamnviken och därefter sett flera personer springa från platsen.

Hamnviken, Nynäshamn, Stockholms län

Polispatruller är på plats tillsammans med patrull från Sjöräddningen för att undersöka vad som har inträffat. Det finns i nuläget inte någon rapport om att någon ska vara skadad.

Uppdatering klockan 11:15

Polisen har fått in uppgifter om att en annan båt ska vara grundstött och lämnad i ett närliggande område. Vi bedömer att de båda båtarna har ett samröre. Spårning med hund efter de som sprang från den på stranden uppkörda båten pågår.

Uppdatering klockan 12:00

Sjöräddning och polis har kontrollerat de båda båtarna och det finns inte någon skadad person anträffad varför den del av insatsen är avslutad. Nu gör sjöpolisen och övriga patruller en kontroll av de båda båtarna för att ta reda på hur de har hamnat på sina respektive platser. Hittills har inte någon person som kan sättas i samband med båtarna anträffats.

Mest läst av andra